ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΥΓΕΙΑΣ
Μόνο έγκυρες πληροφορίες!

ΑΡΘΡΑ / ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / 'Τέλος της εποχής πόνου στις αρθρώσεις και στη σπονδυλική στήλη! Επαναστατική Θεραπεία ... "

Τέλος της εποχής πόνου στις αρθρώσεις και στη σπονδυλική στήλη!
Η επαναστατική θεραπεία του Έλληνα καθηγητή ανακουφίζει άμεσα τον πόνο και αποκαθιστά το 100% των δυνατοτήτων της άρθρωσης και της σπονδυλικής στήλης εντός 28 ημερών

Θα εξαλείψει η νέα θεραπεία τις επιχειρήσεις των παυσίπονων και των μαγνητικών ταινιών για τον πόνο στις αρθρώσεις; Γνωστοί ρευματολόγοι, νευρολόγοι και φυσιοθεραπευτές δεν το αμφισβητούν. Με τη φυσική μακρομοριακή φόρμουλα που δημιούργησαν οι Έλληνες, έχει έρθει η πολυαναμενόμενη επανάσταση στον αγώνα για την αποκατάσταση των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης.

Περισσότεροι από 14.000 χρήστες της θεραπείας εξάλειψαν τον πόνο και ανέκτησαν πλήρη λειτουργικότητα των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης εντός 28 ημερών. Ως αποτέλεσμα, σταμάτησαν να δηλητηριάζουν το σώμα τους με παυσίπονα, να ξοδεύουν χρήματα για αναποτελεσματικά φάρμακα και θεραπείες και να περιμένουν στα ιατρεία για βοήθεια. Πώς γίνεται αυτό?


Ο Καθηγητής Ηλίας Κατράκης (ειδικός της μοριακής βιολογίας) αποφάσισε να θεραπεύσει τη μητέρα του με προοδευτική αρθροπάθεια - ήθελε να εξαλείψει τον χρόνιο πόνο, τη δυσκαμψία και τη ρήξη των αρθρώσεων, αλλά και να αποκαταστήσει την πλήρη κινητικότητά της. Αυτή ήταν η αρχή μιας επανάστασης στη ρευματολογία! Μετά από ένα χρόνο προηγμένης εργαστηριακής έρευνας, ο καθηγητής ανέπτυξε μία φυσική, ασφαλή και εύχρηστη μακρομοριακή φόρμουλα που εξαλείφει αμέσως τον πόνο, αποκαθιστά τις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη, εξαλείφοντας τη δυσκαμψία, τη φλεγμονή, το πρήξιμο και τον εκφυλισμό. Ως αποτέλεσμα, ανέκτησε την πλήρη φυσική της δραστηριότητα μετά από 28 ημέρες.

Τα επαγγελματικά ιατρικά περιοδικά έχουν ήδη ονομάσει αυτή τη θεραπεία "ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στη ρευματολογία" και ο καθηγητής είναι υποψήφιος για την σφαίρα Κουμφούκιου για την επιτυχία του. Χάρη στη δράση αυτής της φόρμουλας, ακόμη και τα άτομα με πολύ σοβαρους και μακροχρόνιους εκφυλισμούς μπορούν να ανακτήσουν τις αρθρώσεις και τη σπονδυλική τους στήλη, να ανακτήσουν την πλήρη φυσική τους ικανότητα και να ανακουφίσουν το ήπαρ που ανακουφίζει από τον πόνο..

"Οι αναπτυγμένες μέθοδοι για την υποστήριξη των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης είναι μέχρι στιγμής χάσιμο χρόνου και χρημάτων!" Ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της δήλωσης;

Αυτές οι λέξεις επιβεβαιώνουν ότι ήδη πάνω από 14.000 ικανοποιημένοι χρήστες της μακρομοριακής φόρμουλας για την αποκατάσταση των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης έχουν εξαλείψει τον πόνο και έχουν ανακτήσει το 100% της αποτελεσματικότητας των αρθρώσεων τους. Έτσι αποφασίσαμε να εξετάσουμε τις γνωστές μεθόδους για την υποστήριξη των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης. Συγκεκριμένα, αποφασίσαμε να ελέγξουμε ποιες ήταν οι ανεπάρκειές τους και τί αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν καθημερινά παυσίπονα και διαφημιζόμενα «βοηθήματα αρθρώσεων και σπονδυλικής στήλης». Ακολουθούν τα συμπεράσματα:


 • Οι ασκήσεις μόνο εμβαθύνουν και ενισχύουν το πρόβλημα

  Υπάρχουν πολλά σύνολα ασκήσεων "ενίσχυσης των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης" που πρέπει να εκτελούνται καθημερινά για αρκετά λεπτά. Ωστόσο, αυτές οι ασκήσεις είναι συνήθως πολύ οδυνηρές. Δεν έχουν όλοι τη δύναμη και το χρόνο να αφιερώσουν στην καθημερινή άσκηση. Το χειρότερο είναι ότι ένα μικρό λάθος κατά την εκτέλεση τους μπορεί να οδηγήσει σε εμβάθυνση του σοβαρού εκφυλισμού των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης, πράγμα που μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσει βλάβη.

 • Τα παυσίπονα λειτουργούν μόνο προσωρινά και δηλητηριάζουν το σώμα

  Τα παυσίπονα διαρκούν έως και 3 ώρες. Για την ανακούφιση του χρόνιου πόνου, μια ντουζίνα τέτοια πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά. Με την σειρά τους, τα δισκία "αρθρώσεων και σπονδυλικής στήλης” περιέχουν τεχνητά συστατικά μαζικά αγορασμένα με τη φθηνότερη τιμή. Η πρόσληψη μιας τέτοιας χημείας είναι μια δράση εντελώς αντίθετη με τη φύση - αυτά τα συστατικά είναι τεχνητά και ως εκ τούτου το ανθρώπινο σώμα δεν τα απορροφά και τα χρησιμοποιεί για να αναγεννηθεί ο χόνδρος. Αυτό οδηγεί σε μια ατελείωτη λίστα ανεπιθύμητων παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της γαστρικής βλάβης, της βλάβης στην ακοή ή της νεφρικής δυσλειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι πίνετε χάπια με την ελπίδα ανακούφισης του πόνου και αντ’ αυτού υποφέρετε εκατοντάδες φορές περισσότερο - είναι παράλογο και σας αποπροσανατολίζει πλήρως από τον πραγματικό σκοπό.

 • Οι μαγνητικές ταινίες έχουν εικονικό αποτέλεσμα

  Οι μαγνητικές ταινίες είναι μια εφεύρεση της φαρμακευτικής βιομηχανίας για εύκολο κέρδος από την απελπισία ανθρώπων με τραύματα αρθρώσεων και σπονδυλικής στήλης. Αυτά τα προϊόντα δεν βοηθούν τον πόνο με κανέναν τρόπο, καθώς δεν είναι σε θέση να διεισδύσουν στον αρθρικό χόνδρο. Η δράση τους περιορίζεται στη θέρμανση των περιοχών που επιτέθηκαν από το πρόβλημα. Ωστόσο, αυτή η αύξηση της θερμοκρασίας οδηγεί στη διεύρυνση των τριχοειδών αγγείων και μακροπρόθεσμα μόνο επιδεινώνει τον πόνο και επιτρέπει τη συνέχιση της ανάπτυξης της φλεγμονής και του εκφυλισμού. Συχνά, ενεργούν επιθετικά στο δέρμα, προκαλώντας σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, ερεθισμούς και εξανθήματα.

 • Είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου και χρημάτων που κερδίζονται μέσω της σκληρής εργασίας

  Έχει νόημα να ξοδεύετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας σε χημικές ουσίες που όχι μόνο έχουν αδύναμη και βραχυπρόθεσμη επίδραση, αλλά και δηλητηριάζουν και καταστρέφουν το σώμα; Φυσικά και όχι. Από την άλλη πλευρά, οι ασκήσεις που εκτελείτε μόνοι ή με τη συμμετοχή ενός φυσιοθεραπευτή είναι χρονοβόρες και δεν εγγυώνται βελτίωση. Ακόμα χειρότερα, σας θέτουν σε κίνδυνο επιδείνωσης του πόνου.

Γι 'αυτό η μακρομοριακή θεραπεία του Καθηγητή Κατράκη αντιπροσωπεύει μια πραγματική πρόοδο στον αγώνα για υγιείς αρθρώσεις και σπονδυλική στήλη

Τα χάπια παρέχουν μικρή και προσωρινή ανακούφιση, καταστρέφουν το πεπτικό σύστημα και δηλητηριάζουν το σώμα. Οι μαγνητικές ταινίες, από την πλευρά τους, είναι προς όφελος της φαρμακευτικής βιομηχανίας. ρος όφελος της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Όλα αυτά αποστραγγίζουν την υγεία ενός ατόμου και τον αναγκάζουν να δαπανήσει τεράστια χρηματικά ποσά. Η θεραπεία του Καθηγητή Κατράκη βασίζεται αποκλειστικά σε φυσικά συστατικά και δεν έχει παρενέργειες. Αμέσως ανακουφίζει από τον πόνο, τη δυσκαμψία και το σπάσιμο στις αρθρώσεις, αποκαθιστώντας τον αρθρικό χόνδρο και την κινητικότητα. Αυτή η καινοτόμος φόρμουλα συνδυάζει τις τελευταίες εξελίξεις στη μοριακή βιολογία, τη νευρολογία και τη ρευματολογία.

Τα συστατικά που περιλαμβάνονται στη θεραπεία είναι απολύτως φυσικά και ασφαλή για την υγεία. Ωστόσο, λόγω της χημικής τους σύνθεσης, έχουν 300% ισχυρότερες αναγεννητικές ιδιότητες. Η καθημερινή χρήση αυτών των ουσιών αποκαθιστά την κινητικότητα, ακόμα και σε άτομα με σοβαρό και μακροχρόνιο εκφυλισμό, φλεγμονή ή επιπλοκές μετά από τραυματισμούς.

Τώρα ο καθένας μπορεί να ανακτήσει 100% υγιείς και ισχυρές αρθρώσεις

Η θεραπεία κυκλοφορεί τώρα υπό την επωνυμία ActioComfort. Η μακρομοριακή φόρμουλα έχει τη μορφή ενεργής υδρογέλης που απορροφάται γρήγορα και αμέσως αφαιρεί τον πόνο, το πρήξιμο και την ακαμψία τόσο των αρθρώσεων όσο και της σπονδυλικής στήλης. Σε αντίθεση με τους χημικούς παράγοντες, η μακρομοριακή θεραπεία είναι φυσική και απολύτως ασφαλής για το σώμα, όπως αποδεικνύεται από πρόσθετη έρευνα στο Ελληνικό Κέντρο Έρευνας στη Θεσσαλονίκη.

Αυτές οι μελέτες δείχνουν επίσης ότι η θεραπεία είναι περισσότερο από 98% αποτελεσματική. Χάρη σε αυτή τη θεραπεία, τα άτομα ηλικίας μεταξύ 21 και 93 ετών, μέσα σε μόλις 28 ημέρες, είχαν θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του πόνου, της διόγκωσης, της δυσκαμψίας και της εξουδετέρωσης οποιουδήποτε εκφυλισμού, φλεγμονής ή επιπλοκών μετά από τραυματισμούς των αθρώσεων και της σπονδηλικής στήλης. Δεν έχει σημασία η ηλικία, η αιτία και η διάρκεια των προβλημάτων.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Αυτοί οι άνθρωποι απαλλάχθηκαν από τον πιο έντονο πόνο στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική τους στήλη μόλις χρησιμοποίησαν τη μακρομοριακή φόρμουλα του Καθηγητή Κατράκη. Ως αποτέλεσμα, τελικά άρχισαν να κινούνται ομαλά και να εκτελούν όλες τις δραστηριότητες που ο πόνος είχε αποτρέψει μέχρι στιγμής.

Τις επόμενες ημέρες της θεραπείας, τα άτομα εισέρχονται σε μια φάση εντατικής ανακατασκευής χονδρικού ιστού και αρθρικού υγρού, χάρη στην οποία απαλλάσσονται από την ακαμψία, το μούδιασμα και το σπάσιμο των οστών. Στη συνέχεια, θεραπεύτηκαν οι αρθρώσεις, οι τένοντες και οι μύες κατά 87% και εξαλείφθηκαν το οίδημα και η φλεγμονή. Οι αρθρώσεις και η σπονδυλική στήλη τους υποβάλλονται σε αυτόματη ανακατασκευή 24 ώρες την ημέρα.

Ως αποτέλεσμα, ο εκφυλισμός των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης εξαλείφθηκε και τα άτομα, ανακουφισμένα από τον πόνο, είχαν κατά μέσο όρο 3 φορές περισσότερη ενέργεια. Αλλά αυτό δεν είναι όλο. Μετά από 28 ημέρες θεραπείας, οι συμμετέχοντες στις μελέτες ομολογούν ότι έχουν ανακτήσει την κινητική τους ικανότητα από την νεαρή τους ηλικία. Σήμερα, μπορούν να περπατήσουν, να τρέξουν και να χορέψουν χωρίς πόνο ή σπάσιμο των αρθρώσεων τους - ακριβώς όπως όταν ήταν 20-25 ετών!

Τα τεκμηριωμένα αποτελέσματα της θεραπείας μιλούν από μόνα τους:

η άνεση μετακίνησης αποκαθίσταται

απομάκρυνση της ακαμψίας, του μουδιάσματος και των σπασιμάτων

εξάλειψη οιδήματος και φλεγμονής

100% ανάκτηση κινητικότητας

Πρώτη εβδομάδα

Δεύτερη εβδομάδα

Τρίτη εβδομάδα

Τέταρτη εβδομάδα

1η εβδομάδα - άμεση μείωση του πόνου. Αποκατάσταση της άνεσης στην οδήγηση

2η εβδομάδα - εντατική αποκατάσταση του χόνδρου και του αρθρικού υγρού. αφαίρεση της ακαμψίας, του μουδιάσματος και του σπάσιμου των οστών

3η εβδομάδα - 87% ενίσχυση των αρθρώσεων, των τενόντων και των μυών. εξάλειψη οιδήματος και φλεγμονής

4η εβδομάδα - αφαίρεση του εκφυλισμού των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης. 100% ανάκτηση φυσικής κατάστασης

Η κα. Νεφέλη (68 ετών) και ο κ. Αιγέας Νταλινόπουλος (66 ετών) από την Αθήνα είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που χρησιμοποίησαν το ActioComfort:

Νεφέλη: "Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε ένα οικολογικό αγρόκτημα εδώ και χρόνια, αυτή είναι όλη μας η ζωή. Πλέον τα οικολογικά προϊόντα έχουν γίνει πιο μοντέρνα και υπάρχει περισσότερη δουλειά. Ήμασταν ενθουσιασμένοι μέχρι που οι αρθρώσεις μας άρχισαν να σπάνε. Απέκτησα πόνους στα χέρια και τους αγκώνες μου, και η σπονδυλική μου στήλη έκανε επίσης σπασίματα. Ο σύζυγός μου είχε πόνο στα γόνατα και στο ισχίο. Αλλά δεν σκεφτήκαμε καν να αφήσουμε το έδαφος για αυτό τον πόνο. Πάνω στην ώρα μάθαμε για το ActioComfort. Εάν δεν το εκμεταλλευόμασταν, θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μας! Και οι δύο αισθανόμασταν σαν αδύναμοι ηλικιωμένοι και 4 εβδομάδες ήταν αρκετές! Τώρα εργαζόμαστε γρηγορότερα από τους ανιψιούς μας! Ο σύζυγός μου πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ με το ποδήλατο και εγώ μπορώ να ράβω ευτυχισμένη. Δεν έχουμε πόνο, σπασίματα, κράμπες, πρήξιμο. Στο γάμο της κόρης μας, ήμασταν οι τελευταίοι που σταμάτησαν τον χορό. Θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο; Τεράστιο ευχαριστώ!"

Γιατί να είστε καταδικασμένοι από την αναπηρία όταν μπορείτε φυσικά, με ασφάλεια και αποτελεσματικά να απαλλαγείτε από τον πόνο και να ανακτήσετε την ικανότητά σας στο 100%;

Η αποτελεσματικότητα του ActioComfort αποδεικνύεται πέρα ​​από κάθε αμφιβολία από το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας στη Θεσσαλονίκη. Ο καθηγητής Κατράκης δέχεται διαρκώς υποψηφιότητες για επιστημονικές ανακαλύψεις, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου Κουμφούκιου.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να πάρετε το ActioComfort συμμετέχοντας στην εκπτωτική λέσχη με πρόσθετη χρηματοδότηση 44.95 ευρώ. Η ειδική προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος της . Μπορείτε να πάρετε τη θεραπεία μέσω της παρακάτω ιστοσελίδας.

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε πρόσθετη χρηματοδότηση και να ανακτήσετε την κινητική σας ικανότητα σε 28 ημέρες >>>>

Η ειδική προσφορά ισχύει μέχρι τη

×

Terms & Conditions

These Terms and Conditions govern your use of and your relationship with of all the websites owned and run by Global Beauty Stores Ltd. (“we/us”). Please read these Terms and Conditions and our Privacy Policy carefully before using the Site as they affect your rights and liabilities under the law. If you do not agree to these Terms and Conditions, please do not register for or use the Site. In these Terms and Conditions and in our Privacy Policy "we ", "us" and "our" means these websites and "you" means the individual who is using the Site.

1. Use of The Site

The Site is provided to you free of charge for your personal use subject to these Terms and Conditions. By using the Site you agree to be bound by these Terms and Conditions. This site may include ADVERTORIAL materials, sponsored reviews, fictional characters and statements to support advertising.

THESE TERMS AND CONDITIONS DO NOT AFFECT YOUR STATUTORY RIGHTS.

2. Amendments

We may update these Terms and Conditions from time to time and any changes will be notified to you via a suitable announcement on the Site. The changes will apply to the use of the Site after we have given notice. If you do not wish to accept the new Terms and Conditions you should not continue to use the Site. If you continue to use the Site after the date the change comes into effect, your use of the Site indicates your agreement to be bound by the new Terms and Conditions.

3. Availability of the Site

Although we aim to offer you the best service possible, we make no promise that the services at the Site will meet your requirements. We cannot guarantee that the service will be fault free.

Your access to the Site may be occasionally restricted to allow for repairs, maintenance or the introduction of new facilities or services. We will attempt to minimise the periods during which access to the Site is restricted for these reasons.

4. Excluded Services

The services provided by the Site do not include the provision of computer or other necessary equipment to access the Site. To use the Site you will require Internet connectivity and appropriate telecommunications links. We shall not be liable for any telephone or other costs that you may incur.

5. Our Intellectual Property Rights

We, or people we have contracted with, own or are licensed to use all the copyright, database rights or similar rights and information within the Site. You may use the information and reproduce it in hard copy for your personal non-commercial use and reference only. Except where you are using a feature of the Site, such as "e-mail a friend", for personal non-commercial use and reference only, the information on the Site may not otherwise be reproduced, distributed or transmitted to any other person or incorporated in any way into another document or other material without our prior written approval. Any hard copies you make must retain all copyright and proprietary notices. You must not alter or try to alter any words, data, image or other item on the Site other than those items that are intended to be completed or changed by you.

6. Limitations

You may not use the Site for any of the following purposes:

* Disseminating any unlawful, harassing, libellous, abusive, threatening, harmful, vulgar, obscene, otherwise objectionable material;

* Transmitting material that encourages conduct that constitutes a criminal offence, results in civil liability or otherwise breaches any relevant laws, regulations or codes of practice;

* Gaining unauthorised access to other computer systems;

* Interfering with any other person's use or enjoyment of the Site;

* Breaching any laws concerning the use of public telecommunications networks;

* Interfering or disrupting networks or web sites connected to the Site; and

* Making, transmitting or storing electronic copies of the materials protected by copyright without the permission of the owner.

You will indemnify us against all losses, liabilities, costs and expenses reasonably suffered or incurred by us, all damages awarded against us under any judgement by a court of competent jurisdiction and all settlement sums paid by us as a result of any settlement agreed by us arising out of or in connection with:

* Any claim by any third party that the use of the Site by you is defamatory, offensive or abusive, or of an obscene or pornographic nature, or is illegal or constitutes a breach of any applicable law, regulation or code of practice;

* Any claim by any third party that the use of the Site by you infringes that third party's copyright or other intellectual property rights of whatever nature; and

* Any fines or penalties imposed by any regulatory, advertising or trading body or authority in connection with the use of the Site by you.

7. Our Liability

The Site is provided by us without any warranties or guarantees. You must bear the risks associated with the use of the Internet.

The Site provides content from other Internet sites or resources and while we try to ensure that the material included on the Site is correct, reputable and of high quality, it cannot accept responsibility if this is not the case.

We will not be responsible for any errors or omissions or for results obtained from the use of such information or for any technical problems you may experience with the Site. If we are informed of any inaccuracies in the material on the Site we will attempt to correct the inaccuracies as soon as we reasonably can.

In particular, we disclaim all liabilities in connection with the following:

* Incompatibility of the Site with any of your equipment, software or telecommunications links;

* Technical problems including errors or interruptions of the Site;

* Unsuitability, unreliability or inaccuracy of the Site; and

* Inadequacy of the Site to meet your requirements.

You agree that we will not be liable to you/or any third party for any consequential or incidental damages (including but not limited to loss of revenue, loss of profits, loss of privacy and loss of data) or any other indirect, special or punitive damages whatsoever that arise out of or are related to the Site.

Nothing in these Terms and Conditions shall exclude our liability for personal injury or death caused by its negligence.

8. Advertising and Sponsorship

Part of the Site may contain advertising and sponsorship. Advertisers and Sponsors are responsible for ensuring that material submitted for inclusion on the Site complies with relevant laws and codes. We will not be responsible for any error or inaccuracy in advertising and sponsorship.

9. Miscellaneous

You may not assign, sub-license or otherwise transfer any of your rights under these Terms and Conditions.

If any provision of these Terms and Conditions is found to be invalid by any court having competent jurisdiction, the invalidity of that provision will not affect the validity of the remaining provisions of these Terms and Conditions, which shall remain in full force and effect.

We shall not be responsible for any breach of these Terms and Conditions caused by circumstances beyond its control.

A person who is not a party to these Terms and Conditions shall have no right under the Contract (Rights of Third Parties) Act 1999 to enforce any term of these Terms and Conditions but this shall not affect any right to remedy of a third party which exists or is available apart from the Act.

The Site is owned and operated by Global Beauty Stores Ltd, Mahe, Victoria – Seychelles.

Legal information and how to contact us

Under the EU General Data Protection Regulation (GDPR) – if you are willing to make any registrations where you submit your personal data – IT IS WITH YOUR FULL CONSENT and we will process it further in order to fulfill your request for further information about a product or deliver an order that you might have requested from us.

 
×

PRIVACY POLICY

This Privacy Policy is applicable to the publications, businesses, websites and mobile applications operated by Global Beauty Stores Ltd., including the Website from which you accessed this Privacy Policy (our websites and mobile applications are collectively referred to as “Websites”). It also applies to the related online services that we provide through our Websites and mobile apps (the "Services").

By using the Websites and/or the Services and providing us with Personal Information, you agree to the practices described in this Privacy Policy and the Cookie Policy referenced below and to the updates to these policies posted here from time to time. To make sure you stay informed of all changes, you should check these policies periodically. Updates will be referenced by the "Last Updated" date shown above.

1. DEFINITION OF PERSONAL INFORMATION

For purposes of this Privacy Policy, unless a different definition is noted in a particular instance, "Personal Information" means information that identifies, relates to, describes, references, or is reasonably capable of being associated with a particular consumer or device.

2. PERSONAL INFORMATION WE COLLECT

We may collect the following types of Personal Information about you as described below:

A. Personal Information You Provide to Us

B. Personal Information We May Automatically Collect About You

Our Websites and Services may automatically collect certain Personal Information about you. This Personal Information may include (the examples provided are illustrative and not intended to be exhaustive):

C. Personal Information We May Receive from Third Parties

We may collect additional Personal Information about you from third-party websites, social media platforms, such as, but not limited, to Facebook, Twitter, Instagram, SnapChat (“Social Media Platforms”), third party data providers, and sources providing publicly-available Personal information (e.g., from the U.S. postal service) for the purposes described in Section 3 below.

Please keep in mind that when you provide Personal Information to us on a third-party website or platform (for example, via our applications), the Personal Information you provide may be separately collected by the third-party website or the Social Media Platform. Please review the privacy policies of the applicable third party website or Social Media Platform for their privacy practices.

3. HOW WE USE PERSONAL INFORMATION

A. Use and Purpose of Processing Your Personal Information

We use and process your Personal Information for the following types of purposes (the examples provided are illustrative and not intended to be exhaustive).

If we decide to use the Personal Information for materially different purposes, we will update this Privacy Policy.

B. Disclosing Your Personal Information to Other Parties

We may disclose your Personal Information to other parties, including:

In order to provide advertisements and content that are more relevant to you, we and our advertising and content providers may collect Personal Information when you use our Websites (such as the IP address of your device, the identifier on your mobile device, or cookies stored on your device), and may share the information we collect with third parties. Please see our Cookie Policy for more information.

If we decide to disclose Personal Information to additional categories of parties, we will update this Privacy Policy.

4. DO WE USE "COOKIES"?

Yes. Cookies and similar technologies are small files that a website or its service provider transfers to a computer's hard drive through a Web browser (if the user allows) that enables the website's or service provider's systems to recognize the user's browser and capture and remember certain information.

In general, we and our third party providers and advertisers, use cookies and other technologies to optimize the functionality of the Websites, to help us understand how the Websites are used and to provide users with interest-based content or advertising based upon their browsing activities and interests.

5. THIRD PARTY LINKS

Our Websites or Services may contain links to other websites or services that are not owned or controlled by us, including links to social media platforms, or may redirect you off our Website or away from our Services to other websites for information or other services. This Privacy Policy only applies to information collected by our Websites and Services. We are not responsible for the privacy and security practices of those other websites or social media platforms or the information they may collect (which may include IP address). You should refer to such third parties' privacy policies on their sites to determine their respective privacy practices. Links to any other website’s or content do not constitute or imply an endorsement or recommendation by us of the linked website, social media platform, and/or content.