Θωρακίστε με φυσικό τρόπο το “πεσμένο” ανοσοποιητικό σας και προστατευθείτε!

Σε κάθε αλλαγή της εποχής και των εξωτερικών καιρικών συνθηκών, ο ανθρώπινος οργανισμός επηρεάζεται σημαντικά και αυτός είναι ο λόγος πως με τις απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας είναι συχνό να αρρωσταίνουμε.

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα στις μέρες μας είναι ίσως πιο σημαντικό από ποτέ. Δεν είναι μόνο οι εποχικές γρίπες και ιώσεις που “καραδοκούν”, αλλά μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε και εν μέσω μίας παγκόσμιας πανδημίας. Αποτελεσματική φαρμακευτική αγωγή για τον COVID-19 δεν έχει βρεθεί ακόμη, ενώ τα όποια εμβόλια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις πρώτες κλινικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένου του Ρώσικου Sputnik που φημολογείται ότι θα είναι το πρώτο που θα δοθεί σε μαζική παραγωγή.

Σύμφωνα με τον Γιόχαν Νόιτς, έναν από τους κορυφαίους επιδημιολόγους στην Ευρώπη, και καθηγητής ιολογίας στο Πανεπιστήμιο KU στη Λουβέν στο Βέλγιο, αποτελεσματική θεραπεία για τον COVID-19 δεν αναμένεται άμεσα στον ορίζοντα. Η μόνη λύση για να προφυλαχθούμε από τον νέο κορονοϊό, είναι να τηρούμε τα μέτρα που έχουν επισημάνει οι επιστήμονες, να τηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις, αλλά και να έχουμε ένα υγιές, ισχυρό και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Η ισορροπημένη διατροφή είναι η βάση για την καλή υγεία, αλλά και για ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Φυσικά, και η σωματική άσκηση και κακές συνήθειες όπως υπερβολικό βάρος, κάπνισμα, κατανάλωση αλκοόλ και έλλειψη ύπνου καταβάλουν τον οργανισμό και τον καθιστούν επιρρεπή σε ιώσεις και ασθένειες. Δυστυχώς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγορι ρυθμοί της καθημερινότητες προσθέτουν επιπλέον δυσκολίες στην διατήρηση ενός σωστού και υγειηνού τρόπου διαβίωσης.

Αυτός είναι ο λόγος που και την τελευταία δεκαετία κάνουν θραύση τα συμπληρώματα διατροφής και οι πολυβιταμίνες, που έχουν σαν στόχο να παρέχουν στον οργανισμό τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που χρειάζεται. Ανάμεσα σε αυτά και το ImmunoActivator, ένα συμπλήρωμα διατροφής από 100% φυσικά συστατικά που τους τελευταίους μήνες έκανε θραύση σε όλη την Ευρώπη και επιτέλους ήρθε στην Ελλάδα.

Η σύνθεση του ImmunoActivator περιέχει μια ισορροπημένη φόρμουλα χρήσιμων ουσιών (και παρακαλώ σημειώστε, είναι και vegan!) που αυξάνουν την ανοσία, βοηθούν στην καταπολέμηση των ιών και των βακτηριδίων, και το πιο σημαντικό – σας βοηθάνε να παραμείνετε υγιείς κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρών που διανύουμε.

Το ImmunoActivator όχι μόνο ενισχύει την ανοσία σας, αλλά βοηθά επίσης στην καταπολέμηση των ιών και των βακτηριδίων. Είναι ένα προϊόν με υψηλή βιολογική δραστηριότητα, με 100% φυσική σύνθεση και είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άμεση απορρόφηση των ισχυρών του συστατικών από τον οργανισμών.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται λόγω του κύριου δραστικού συστατικού που περιέχεται στην φόρμουλα – το Μαύρο Μούρο Αφροξυλιάς. Αυτός ο καρπός και οι μοναδικές του ιδιότητες μπορούν να απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα και να δώσουν στο σώμα σας τη φυσική δύναμη γιια να σκοτώσει τα βακτήρια χωρίς επιπτώσεις στην υγεία.

Η Cammy Benton, μία Αμερικανίδα γιατρός, μοιράστηκε στο Blogspot Forum της (κάντε κλικ εδώ για την αγγλική έκδοση) λεπτομερώς το γεγονός ότι άρχισε να παίρνει μάυρα μούρα αφροξυλιάς σε διάφορες μορφές και δεν αρρώστησε ποτέ ξανά από τότε παρά τις συνεχείς επαφές της με τους ασθενείς. Μάλιστα στον σύνδεσμο παραπάνω, μπορείτε να διαβάσετε και την σύγκριση που κάνει μεταξύ μαύρων μούρων και του γνωστού αντιικού φαρμάκου Tamiflu. Ήταν δύσκολο για μένα να το πιστέψω, γι’ αυτό αποφάσισα να ψάξω για μερικά ιατρικά άρθρα για το θέμα. Προς έκπληξή μου, έχουν διεξαχθεί επιστημονικές έρευνες σχετικά με την επίδραση του μαύρου μούρου αφροξυλιάς (Sambucus nigra) από το 1997 και έχουν δείξει πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα:

Αυτό είναι ένα γράφημα των αποτελεσμάτων της μελέτης του Dr. Kong το 2009 για το περιοδικό Pharmacol, όπου είναι σαφώς ορατό ότι οι ασθενείς που λαμβάνουν εκχύλισμα Μαύρου Μούρου Αφροξυλιάς αναρρώνουν από τη γρίπη γρηγορότερα και καλύτερα από αυτούς της ομάδας ελέγχου που έλαβαν ένα εικονικό φάρμακο. Τα πρόσθετα συστατικά που περιέχονται στο ImmunoActivator – γαρίφαλα και τζίντζερ – αποσκοπούν στην ενίσχυση των προστατευτικών λειτουργιών του σώματος.

Το ImmunoActivator είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που διατίθεται αποκλειστικά από τον επίσημο προμηθευτή από την ιστοσελίδα του. Ο κατασκευαστής στέλνει πανελλαδικά το ImmunoActivator με κούριερ με αντικαταβολή.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το καινοτόμο προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα του κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Τα συμπληρώματα δεν υποκαθιστούν μια υγιεινή διατροφή. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται σε μέρη που δεν το φθάνουν και δεν το βλέπουν τα παιδιά.